La Unió Musical Santa Cecília de Canals va presentar a la Musa de la Música de 2013, Raquel Biosca Mollà

IMG_2325

El darrer dissabte 16 de novembre, la Unió Musical Santa Cecília de Canals va presentar a la Musa de la Música de 2013, Raquel Biosca Mollà. El Centre Cultural Papa Calixte III fou l´escenari d´aquesta presentació.

La Musa de 2013, Noelia Màrquez Martínez fou l´encarregada de passar-li la banda que acreditava a Raquel com la màxima representant d´aquesta societat musical.

Va ser una vetlada molt emotiva. Amb un escenari fantàsticament decorat i amb una música de fons exquisita. Un dels moments més bonics de la nit va ser quan sonaren les paraules del pare de Raquel, el president d´honor de la banda i que fa més d´una década va faltar, Jose Luis Biosca Guerola, proclamant-la com a Musa. També, el mantenidor, Jose Vicente Biosca Mollà i germà de la Musa, va fer un discurs carregat de sentiment i estima.

La vetlada va concloure amb l´actuació d´una Mix Band formada per músics de la Unió Musical Santa Cecília.

Els actes continuaràn Divendres 22 amb la cel·lebració de la Misa de Difunts al convent de Santa Clara, el Dia dels Educandos dissabte 23 i la Misa en Honor a la nostra patrona i el dinar de germanor, el diumenge 23.

 IMG_2372

Texte: Enrique Pacheco

Fotos: Jose Emilio Sancho

LLibre de la festa (fes clic en la portada)

LLibre de la Festa 2013

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.