L’Ajuntament de Canals i Caixa Popular signen un nou conveni

L’Ajuntament de Canals i Caixa Popular signen un nou conveni de col•laboració per impulsar l’activitat econòmica

El Ple de l’Ajuntament de Canals va aprovar per unanimitat, passat dilluns, un nou conveni de col•laboració entre l’ajuntament i Caixa Popular per a afavorir i donar suport a la creació de projectes d’emprenedors i d’autoocupació que es desenvolupen a la localitat. Un nou conveni que millora el que ja va signar l’ajuntament el 2013, ja que no sols es milloren les condicions dels emprenedors amb l’augment de l’import a finançar sinó també en la reducció del tipus impositiu, alhora que es donarà suport a les microempreses.

Conscients de la importància que té el teixit social i econòmic de la població, amb aquesta iniciativa, promoguda per l’ajuntament, es busca la generació i suport de projectes emprenedors i d’autoocupació mitjançant la concessió de Microcrèdits Emprenedors, per a aquelles persones que vulguen desenvolupar el seu projecte.

Per a la concessió d’aquests microcrèdits és necessari que la proposta arribe a l’entitat a través de l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Canals. Aquests microcrèdits aniran dirigits a microempreses o persones físiques que tinguen previst obrir un negoci d’índole comercial o empresarial a la localitat de Canals, així com a veïns de Canals que tinguen previst iniciar un negoci d’índole comercial o empresarial en un altre municipi que també tinga oficina la Caixa Popular.

Comenta la noticia