L’ajuntament de Canals organitza un acte commemoratiu del dia internacional de la dona treballadora

images1L’Ajuntament de Canals commemorarà el proper dijous dia 6 de març el ‘Dia Internacional de la Dona ‘ amb la celebració de diverses activitats organitzades a través de la Delegació de Governació i Ciutadania .
L’acte institucional , que tindrà lloc a les 17:00 hores a l’Aula de Cultura del Carrer Sants de la Pedra (antiga Falange ) estarà emmarcat per una taula rodona , en la qual participaran quatre expertes en diferents professions en les que fins no fa molt temps sol estaven reservades per a homes , i ens explicaran la lluita de la dona per aconseguir la seua participació en igualtat d’oportunitats i condicions , en tots els àmbits de la societat . En aquest acte participaran també els alumnes de l’Escola Municipal d’Adults , amb les lectures i manifestos preparats per a l’ocasió i la col · laboració de l’Escola Municipal de Pintura amb l’exposició de les seues obres .
La responsable de l’àrea , Teresa Mollá , afirma que malgrat que els èxits assolits en aquest últim segle en matèria d’igualtat han anat avançant , cal seguir treballant perquè encara no són suficients, per això , convida a tota la ciutadania a participar en les activitats programades amb l’objecte que prenguem consciència » de la necessitat i la importància d’assolir una societat igualitària entre dones i homes sense distinció de sexe » .

L’ajuntament de Canals organitza un acte commemoratiu del dia internacional de la dona treballadora

L'Ajuntament de Canals commemorarà el proper dijous dia 6 de març el 'Dia Internacional de la Dona ' amb la celebració de diverses activitats organitzades a través de la Delegació de Governació i Ciutadania .

(más…)

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.