L’Ajuntament entrega els premis als millors expedients acadèmics del poble

Com cada any, el passat divendres, la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins va fer entrega dels diplomes als millors expedients acadèmics del curs 2017-2018; la Sala de Plens fou l’escenari principal on huit persones van rebre, per part de l’alcalde, Pepe Garrigós, un xec de cinquanta euros, quantia que compensa els anys d’esforç des de les diverses categories que han cursat.

Per una banda, Neus Beniel Roselló i Ossama Mouhammou Zelmal, alumnes de l’IES Sivera Font, foren destacats després de finalitzar el quart curs d’Educació Secundària Obligatòria (ESO).

Els estudiants de la Formació Professional també van rebre dues mencions en les dues modalitats que oferix el centre: Sandra Tormos Pla, dintre del curs d’estètica i Andrea Arnau López, d’informàtica.

Pel que fa a l’Educació Primària també estigué present durant l’esmena amb Anabel Llácer Ballester i Hector Sisternes Gómez, alumnes de sext.

Finalment, l’Escola Per Adults (EPA) fou guardonada amb els dos millors expedients acadèmics de l’any, Maria José Sarrión Serrano i Mª Nieves Chaques Belda.

La regidora d’Educació, Maite Juan ha assenyalat que amb este xec es recompensen “molts anys de dedicació i constància que han fet que els seus resultats s’hagen vist ben valorats. Enhorabona i endavant”.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.