L’Ajuntament es reuneix amb Associem

L’ajuntament de Canals, i la junta directiva del col•lectiu comercial Associem, es van reunir el passat 28 d’agost per a tractar diversos temes d’interés local.

El primer punt de la llista va ser la propera Fira Comercial, que se celebrarà el 30 de setembre, i que té com a objectiu donar a conéixer els productes i els serveis que s’ofereixen a les xicotetes empreses de Canals. Així, tant els comerços com els consumidors es beneficien: els primers amb l’oportunitat de mostrar d’una manera fàcil i gratuïta tot el que poden oferir, i els segons sent sabedors de tot el que poden trobar a les empreses, amb la conscienciació de què donant suport ajuden a la prosperitat econòmica del poble.

Altres conversacions mantingudes s’han dirigit cap al desig d’incrementar la promoció del col•lectiu, mitjançant campanyes que impulsen la suma de nous socis als 60 que ja hi formen part.

Per a Arantxa Torró, presidenta d’ASSOCIEM, “les reunions entre Ajuntament i col•lectiu són fonamentals per a un treball comú que des del grup empresarial veuen necessari i insubstituïble; cal també conjuminar esforços i començar a demostrar a la ciutadania que Canals té un fort entramat comercial i empresarial capaç de donar resposta a les demandes dels consumidors i generar la riquesa que el poble necessita per continuar generant llocs de treball”.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.