L’Alcúdia de Crespins col·labora en la marxa solidària organitzada pel SES Sivera Font

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha col·laborat en l’organització de la marxa solidària promoguda per l’institut de la localitat. La cita esportiva, que es va realitzar dimecres passat dia 30 de gener, va aconseguir la participació de més de 250 alumnes dels quatre nivells que componen l’educació secundària.

Per a tal esdeveniment es va dissenyar un circuit que va recórrer els carrers Senyera, Blasco Ibáñez, Colón, Diputació, José Royo Villanueva, Vicente Asensi, Normes de Castelló, 3 d’Abril i Corts Valencianes amb la meta en el mateix carrer Senyera, enfront de l’institut.

La regidora d’Educació en el consistori municipal, Maite Juan, ha mostrat el seu content amb aquest tipus d’iniciatives per part de l’institut “perquè la marxa que s’ha realitzat va lligada a una ONG en favor de la infància i tot allò que siga positiu per a sensibilitzar als alumnes de secundària, i al poble en general, és molt important”.

Des de l’institut han volgut agrair a l’ajuntament “la col·laboració que ens van oferir des del primer moment en què els traslladem que volíem fer una marxa solidària”. “Estem molt contents amb el nivell d’implicació i participació que hem tingut”, han ressaltat.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.