L’Alcúdia de Crespins crea una bandera de l’Arc de Sant Martí de 350m²

La plaça de la Generalitat Valenciana de l’Alcúdia de Crespins presenta, des de hui, un altre aspecte més colorit i fresc amb la instal·lació d’un mant de paraigües, amb els colors de l’arc de Sant Martí. Una elecció de colors amb un vessant reivindicatiu i solidari. “Des de la regidoria d’Urbanisme junt amb la d’Igualtat vam decidir aprofitar este projecte per a reivindicar, al mateix temps, el dret i el respecte a l’estima de qualsevol forma. Per això hem creat una bandera de l’arc de Sant Martí de 350m², hi ha explicat el regidor de l’àrea, Jordi Caparrós.

L’edil ha informat que la instal·lació dels paraigües esta setmana, “no ha estat triada a l’atzar, ja que ahir va ser el dia de la LGTB fòbia”, i a més coincidix amb la II Mostra d’Art Urbà, que tindrà lloc demà a l’Alcúdia de Crespins “perquè volem anar més enllà de la pintura mural i començar a introduir altres arts urbanes que milloren la qualitat de vida dels veïns i milloren la imatge del poble”.

A més a més, la iniciativa d’este canvi estètic de la plaça, on està ubicada la Biblioteca Municipal, pretén, entre altres coses, disminuir la temperatura i permetre l’ús d’esta plaça amb molt poqueta ombra durant els mesos més calorosos de l’any, alhora, que també es busca embellir l’espai i fomentar la felicitat dels alcudians a través dels colors; una sensació produïda pels tons càlids i brillants dels centenars de paraigües que pengen sobre la plaça. “Hem unit la lluita contra el canvi climàtic amb solucions intel·ligents passives, que permeten la baixada de temperatures, amb una millor estètica del carrer”, ha assenyalat, Jordi Caparrós, regidor d’Urbanisme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.