L’Alcúdia de Crespins engega la campanya nadalenca per a revitalitzar el comerç local

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins està duent a terme la campanya de comerç per a aquest nadal. Amb el lema “En Nadal, la compra que val, la local”, l’acció del present any té com a objectiu incentivar el comerç de la localitat així com contribuir a l’increment de les vendes en les dates més assenyalades del període nadalenc. Així doncs, per a estimular el consum i servir de reclam, els establiments de l’Alcúdia de Crespins donaran una papereta als clients que efectuen compres en el seu comerç perquè puguen participar en el sorteig d’una cistella de Nadal que realitzarà cada tenda el dia 21 de desembre.

No obstant açò, per a potenciar més la iniciativa, el dia 4 de gener es realitzarà un altre sorteig entre totes les paperetes de tots els comerços per a poder optar a tres premis més: una televisió, un pernil i una escapada per a dues persones a un hotel. Finalment, es realitzarà un tercer sorteig entre els establiments participants en la campanya de nadal.

Cal destacar que el passat 7 de novembre el regidor de Comerç en l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, Diego Egido, va mantenir una reunió amb tots els comerciants del municipi per a comentar-los les novetats de la campanya pel que fa a la qual es va dur a terme l’any passat, de tal manera que, la cistella de la qual disposarà cada establiment serà més gran. Així mateix, igual que l’any passat, les entrades als establiments dels comerços col·laboradors seran adornades amb una catifa roja i un xicotet arbre de nadal.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.