L’Alcúdia de Crespins inaugura este dissabte la Fira Outlet amb més de 40 estands participants

L’Alcúdia de Crespins acollirà el dissabte, 9 de juny, la vuitena edició de la Fira Outlet del Comerç Local, dins de les activitats que la regidoria de Festes, organitza amb motiu de la festivitat del patró de Sant Onofre.

Un aparador comercial ja consolidat en el que l’Ajuntament oferix als comerços la possibilitat de publicitar el seu negoci, venent els seus productes i promocionant el seu establiment.

Pel que fa a la fira d’enguany es comptarà amb més de 40 estands repartits per l’avinguda Corts Valencianes i en els que es podrà trobar, roba, menjar, joieria, sabateria, així com jocs de taula, còmics, llibres, papereria, realitat virtual, i cotxes d’ocasió, entre altres productes. A més, hi haurà ludoteca infantil per als més menuts, i se sortejaran dos viatges entre els assistents, a les 14.00 hores, i també s’ha programat una sorpresa musical cap a les 13.00 hores que no us podeu perdre.
La fira s’inaugurarà a les 10.30 hores i estarà oberta fins a les 20 hores.

El regidor de Comerç, Diego Egido, ha subratllat que amb este tipus d’accions el que pretenem “és potenciar el comerç local i comarcal, i oferir una alternativa d’oci a les nostres veïnes i veïns”, i convida a tot el poble i a la comarca a participar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.