L’Alcúdia de Crespins llança el segon concurs de relats per al Dia de la Dona

La regidoria d’Igualtat a l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins publicarà en els pròxims dies les bases de la segona edició del concurs de relats per a commemorar el 8 de març, el Dia Internacional de la Dona. En aquesta edició, es podrà participar, de forma individual, qualsevol persona major d’edat, de qualsevol nacionalitat i lloc de residència però, a més, també podran fer-ho aquelles persones menors d’edat que compten amb l’autorització signada del pare, mare o tutor que s’adjuntarà al relat.

Pel que a les característiques tècniques es refereix, l’extensió del relat serà la d’un foli escrit a una sola cara i s’entregarà, al costat de la fitxa d’inscripció que es trobarà disponible en la pàgina web, en sobre tancat en el consistori municipal. La temàtica serà lliure sempre que siga representativa i estiga relacionada amb la data que es commemora, entorn de les dones i també es valorarà l’originalitat, creativitat i qualitat literària pel que els relats hauran de ser d’autoria pròpia, originals i inèdits.

Els interessats hauran d’entregar els seus relats entre el 20 de febrer i el 5 de març ja que els guanyadors/as es donaran a conéixer el dia 8 de març a les 16.30 hores a la Sala Generalitat. Com a novetat, en aquesta segona edició s’entregaran dos premis: un de 75 euros per al primer classificat i altres 50 euros per al participant que quede en segona posició.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.