L’Alcúdia de Crespins llança la campanya Fem Visible la Diversitat

Coincidint amb la celebració el pròxim 28 de juny del Dia Internacional de l’Orgull LGBT0, des de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins s’ha llançat una campanya de sensibilització i d’adhesions davant les agressions sexistes anomenada FEM VISIBLE LA DIVERSITAT. AGAFA UNA POLSERA i col·labora.

Una iniciativa, que com ha explicat l’edil de l’àrea, Maite Juan, l’hem dut endavant “pensant en la implicació de tot el poble, ja que totes les persones que ho desitgen, tenen al seu abast, a l’ajuntament i a altres punts i de manera gratuïta, unes polseres reivindicatives, que tenen com a objectiu que entre totes i tots fem una Alcúdia de Crespins més diversa, respectuosa i inclusiva”.

Per això, una vegada amb la polsera, pots penjar la foto de la teua al Twitter de l’ajuntament @AjuntaAlcudiaCr junt amb el hastag #Femvisibleladiversitat.Igualtat18 i entraràs en el sorteig de diferents premis.

Finalment, Juan ha assenyalat que des de la regidoria d’Igualtat “volem aconseguir espais i festes lliures de sexisme, decidint i construint col·lectivament l’oci que volem. Així com un respecte entre la ciutadania independentment de la procedència, orientació, etc.”.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.