L’Alcúdia de Crespins prepara el sopar per a homenatjar a les persones majors de 85 anys

L’Alcúdia de Crespins prepara per tercer any consecutiu la sopa-homenatge a les persones més majors de la localitat com a mostra d’agraïment pel treball i les aportacions que han realitzat al llarg de la seua vida. Per aquest mateix motiu, el pròxim dia 6 de setembre en la Llar del Jubilat, i en plena agenda festera, es durà a terme aquesta cita.

Per a açò, els protagonistes del sopar rebran en els pròxims dies una carta que conté un tiquet que haurà de lliurar-ho en el bar dels jubilats abans del 4 de setembre per a poder fer la reserva. També rebran, en la mateixa carta, un altre tiquet que hauran d’utilitzar-ho com a entrada en el sopar del dia 6.

D’altra banda, les persones majors de 90 rebran també una carta en la qual s’inclourà un número de telèfon per a, en cas de no poder assistir al sopar, visitar-li en la seua casa i fer-li el reconeixement que es mereix.

La regidora de Serveis Municipals, Àngels Perales, ha explicat que ja és el tercer any que s’organitza aquest sopar “i malgrat que és complicat que assistisquen tots, pels motius que siga, espere que puguem comptar amb el major nombre d’assistents possible”.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.