L’Alcúdia de Crespins rep 18.000 euros per a la realització d’activitats en l’àrea de Cultura

L’Alcúdia de Crespins rebrà més de 18.000 euros per a la realització d’activitats relacionades amb l’àrea de cultura gràcies a la Diputació de València. La institució provincial abonarà a l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins un muntant de 18.481,99 euros mitjançant tres subvencions: una del Servei d’Assistència i Recursos Culturals (SARC) i les altres dues per la participació del consistori municipal en dues campanyes, una de projecció d’audiovisuals i una altra de projectes culturals intermunicipals.

Amb l’ajuda destinada a la Programació Cultural Municipal i Festes Populars emmarcada dins del SARC, l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins rebrà un total de 14.746,66 euros per a dur a terme els actes i activitats que conformen l’agenda cultural de la localitat. Fins avui s’han realitzat jocs típics valencians, una batucada o una escola de circ, entre altres i es té previst realitzar una cercavila de dolçaina i tabalet al setembre i un concert de Jonatan Penalba en el mes d’octubre, entre altres actuacions.

Amb la segona subvenció, destinada a les entitats locals per a la Campanya de Projectes Culturals Intermunicipals, l’Alcúdia de Crespins rebrà 3.285,33 euros amb els quals realitzarà el “Rodalia Cultural”, un circuit d’exposicions de pintura i escultura que també passarà per altres dos pobles de la comarca, Montesa i la Font de la Figuera.

Finalment, l’Alcúdia de Crespins rebrà 450 euros per haver projectat un documental que versava sobre la memòria històrica, emmarcat dins de la Campanya Projeccions Audiovisuals.

El regidor de Cultura, Roberto Graner, ha mostrat la seua satisfacció per la implicació de la Diputació de València envers la cultura de la localitat, especialment amb el Rodalia Cultural ja que “ens permetrà acollir exposicions de primer nivell de diferents autors i disciplines artístiques”. “A més, aquesta actuació ens permetrà generar una continuïtat en l’agenda cultural de l’Alcúdia de Crespins”.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.