L’ALCÚDIA GUANYA A LA UD CANALS EN UN PARTIT PER OBLIDAR.

Els de La Costera jugaven el seu segon partit davant la seua afició aquest passat dissabte contra el UE L’Alcúdia després d’haver perdut contra el Tavernes en els instants finals.
El partit va començar malament i als 12 minuts del primer temps L’Alcúdia ja guanyava per dos gols a cero, instants després el Canals va tindre el 1-2 en un baló que va pegar al pal dret de la porteria visitant, peró minuts després el 0-3 pujava al marcador arribant al descans.
La segona part va continuar amb el domini visitant i el Canals no aconseguia fer-se amb el domini del baló i L’Alcúdia va fer dos gols més fent el 0-5 final.
Ara toca alçar-se, mirar endavant i pensar amb el següent partit.