L’Escola d’Estiu 2019 obri les inscripcions

L’Ajuntament de Canals prepara un any més les activitats que conformen l’Escola d’Estiu, programada per als mesos de juliol i agost.

Aquesta activitat, que pretén facilitar la conciliació de la vida laboral amb la familiar, continua enguany oferint la possibilitat de matriculació per quinzenes. D’aquesta manera, cada família podrà escollir les setmanes que més li interesse o que s’adapten a les vacances dels pares. A més a més, les inscripcions també es poden fer per horaris: de 9:00 a 10:45, de 11:15 a 13:00 o de 9:00 a 13:00

L’Escola d’Estiu es durà a terme al CEIP José Mollà i està dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys, així com per als joves amb capacitats diferents. Pel que fa a les activitats, aquestes inclouen jocs, plàstica, música, teatre, piscina, manualitats i, seguint la línia encetada l’any passat, activitats en idioma anglés.

Les inscripcions ja es poden realitzar a la Casa de la Cultura «Ca Don José» fins al 21 de juny i les places estaran limitades a 100 xiquets per torn. El preu serà 20€ per als empadronats a Canals i 23,50€ per als no empadronats.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.