L’Hospital Lluís Alcanyís organitza diverses activitats amb motiu de les festes nadalenques

L’Hospital Lluís Alcanyís organitza diverses activitats amb motiu de les festes nadalenques

  • Destaca una instal·lació artística amb elements reciclats realitzada per alumnes del batxillerat artístic
  • Des de hui fins dia 4 de gener pacients i acompanyants poden gaudir d’aquestes activitats per fer una estada a l’hospital més humana

Xàtiva (23.12.19) L’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva posa en marxa diverses activitats a fi de fer més suportable i humanitzar l’estada hospitalària en els pròxims dies nadalencs.

Enguany l’Hospital oferix com a novetat, una exposició de pintura realitzada sobre elements reciclatges en col·laboració amb l’alumnat de batxillerat artístic de l’IES Josep de Ribera de Xàtiva.

La mostra ha comptat amb la idea central de donar-li una segona utilitat a les plaques d’acetat que antigament s’usaven en radiologia i les caixes de llum utilitzades en les consultes abans de posar-se en marxa el radiodiganóstico digital.

Els dibuixos s’han construït a partir de tres plaques d’acetat distintes, sent cada una d’elles confeccionada per un equip diferent i coordinat d’alumnat.

La idea d’aprofitar estos elements en desús ha sorgit del Servici de Manteniment que després de contactar amb el centre docent ha culminat en este projecte col·laboratiu de creativitat, art i reutilització d’elements que ja ha despertat expectació.

A esta mostra que s’exposa en l’entrada principal de l’Hospital Lluís Alcanyís pot veure’s també una mostra de targetes nadalenques que, com cada any, ha organitzat la Unitat Pedagògica Hospitalària entre els més menuts ingressats. D’entre totes elles s’ha seleccionat la felicitació oficial del Departament de Salut.

També des del Servei d’Atenció al Pacient s’ha organitzat una sèrie d’activitats que donaran inici hui dilluns dia 23 a les 12 hores amb un concert de l’escola infantil del Mètode Suzuki de violí del Conservatori Lluís Milà de Xàtiva.

A la vesprada a les 18 hores, la coral infantil de la Societat Musical La Primitiva Xativina oferirà el seu «Concert de Nadal» en La Sala d’Actes de l’Hospital.

El dilluns dia 2 té prevista la visita a la planta de pediatria l’equip del Club Esportiu Olimpic de Xàtiva que entregarà joguets als pacients.

Finalment dissabte dia 4 està prevista la visita a la sala de pediatria de de les falleres majors de la Xàtiva i una representació de la Junta Central Fallera i l’endemà dia 5, els Reis Mags d’Orient arribaran a l’Hospital de Xàtiva hores abans d’iniciar la seua cavalcada pels carrers de la ciutat.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.