Maria   José  Castells serà  la   candidata  de Compromís a l’alcaldia de Canals

  • L’actual regidora ha anunciat aquest divendres que  encapçalarà les llistes de Compromís a les properes eleccions municipals
  • Maria  José substituirà l’ex-alcalde  Joan  Carles Pérez  al  capdavant  del projecte després de 16 anys de dedicació i treball del regidor a l’Ajuntament de Canals

Compromís ha desvelat aquest divendres la seua aposta per reeditar l’alcaldia de Canals. Maria José Castells, actual regidora de l’ajuntament, serà l’alcaldable de Compromís per als comicis municipals del proper 26 de maig.

Maria  José, coneguda al municipi amb  el nom  de Mai, ha  llançat un vídeo a les seues  xarxes socials en  el qual  explica que  el repte és que  Canals tinga  “una alcaldessa que escolta de veritat”.

En eixe sentit, l’equip de Compromís ha apostat per una  candidatura sincera i de proximitat. Una  bona mostra d’això  és el  nombre de  persones diverses que acompanyen Castells en aquest vídeo de presentació.

Compromís no ha  fet encara públic  el nom  de  les persones que  acompanyaran Castells a l’Ajuntament de Canals, però Maria José ha volgut explicar que compta amb  “un equip de persones il·lusionades i preparades, i que  les seues prioritats seran treballar per “construir un poble més amable i al costat de la seua gent”.

Cal  recordar que,  en  cas  d’arribar a la  batlia, Castells seria la  primera dona alcaldessa de  Canals. Compromís ha  anunciat també que  prompte donarà a conéixer la resta de noms que conformaran la seua candidatura.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.