Més activitats a l’Abril Mes Cultural de l’Alcudia de Crespins

L’Alcúdia de Crespins arranca esta setmana les últimes activitats programades per a l’Abril Mes Cultural. A este respecte, per a demà dilluns, 23, l’Associació Eco-Cultural La Garrofera ha organitzat Jocs per artistes menuts que tindran lloc a la plaça de la Generalitat, a les 17,30 hores.

Per a dimarts, la Garrofera també ha organitzat, una visita a la Casa de l’Ensenyança de Xàtiva: Museu de Belles Arts. L’eixida des de l’Estació de Renfe serà a les 16,03 hores. I per a dijous, l’entitat ha programat la projecció i col·loqui de la pel·lícula Van Gogh, que tindrà lloc a les 18 hores a la Sala Generalitat.

Per dissabte de matí, concretament a les 11,00 hores, a la Sala Generalitat hi haurà tallers didàctics “Descobrim el Quixot”, per als més menuts.

Finalment, i per tancar l’Abril Mes Cultural, el C.D. L’Alcúdia de Crespins ha organitzat un monòleg “No disparen al guitarrista”, a càrrec de Jesús Manzano. La cita serà a les 20.00 hores a la Casa de la Cultura i el preu de les entrades serà de 5 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.