Multitudinària II Marxa contra el Càncer a Canals

Al voltant de 1.500 persones es van sumar, diumenge passat, a la II Marxa Solidària que l’Associació Canals contra el Càncer va organitzar per recavar fons per lluitar contra aquesta malaltia.

En aquest sentit, des de l’entitat han manifestat el «nostre més sincer agraïment als veïns del nostre poble i, per descomptat, a tota la gent dels pobles veïns, per la seua gran solidaritat, demostrada en la participació en la II Marxa solidària que amb tanta il·lusió hem organitzat».

Així mateix, han volgut donar les gràcies a tots els col·laboradors que ho han fet possible: membres del club d’atletisme, Madremia, Picorro, Joieria Sancho, Cobopa, Eventime, Rocolo, Camarena, Canals Ràdio i Ajuntament de Canals.

A més a més, han subratllat el seu compromís «per seguir treballant per aquesta causa, ja que amb el suport que ens dóna aquest poble, ens renovem d’energia i il·lusió per continuar lluitant», i han remarcat que entre tots, ajudem i estem al costat de les persones que estan lluitant amb tota la seua esperança, i que sàpiguen que estem al seu costat».

Finalment, també han agraït la seua col.laboració a les següents entitats: Do Chang, Incremento, Benesol, Madremía, Picorro, Consum, Brasília, Bru Asesores, Bonell, Suárez abogados

Per altra banda, des de “Sumemos Muchas manos por los niños enfermos” també han agraït la col·laboració del poble. “Ens hem sentit molt arropats per tots vosaltres. Els nostres pelonspeleons us estan eternament agraïts. Hem recavat 776 euros , que son íntegrament per a IIS La Fe, investigació del càncer infantil. Moltíssimes Gràcies”, han remarcat.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.