Obert el termini de sol·licituds per tal d’optar al Xec Infantil Municipal per als xiquets de 2 a 3 anys a Xàtiva

La sol·licitud, que s’ha de cursar al centre escolar corresponent, es podrà realitzar fins el proper dijous 13 de febrer

Xàtiva, 24 de gener de 2020.- El Butlletí Oficial de la Província de València va publicar ahir dijous l’aprovació de les bases reguladores per a la convocatòria del Xec Infantil Municipal de Xàtiva, destinades a l’escolarització de menors de 2 a 3 anys en centres d’educació infantil autoritzats per al curs 2019-2020.

El Xec Infantil Municipal, al que Xàtiva ha destinat un pressupost de 150.000 euros, es destinarà exclusivament a l’abonament de les quotes corresponents a l’ensenyament del curs escolar, i s’ha de sol·licitar als centres educatius on el xiquet o la xiqueta cursa el seu any escolar. L’ajuda servirà per cobrir les despeses del servei dels centres d’educació infantil, facilitant l’escolarització de les xiquetes i xiquetes de 2 a 3 anys.

Cal recordar que la previsió és procedir per al curs 2020-2021, i de forma progressiva, amb la gratuïtat de totes les places d’escoles infantils de 0 a 3 anys del municipi.

El termini màxim per a la presentació de sol·licituds per al Xec Infantil Municipal és de vint dies naturals a comptar des de hui divendres 24 de gener, dia següent a la publicació de l’extracte al BOP, pel que es podrà demanar fins el proper dijous 13 de febrer.

La convocatòria i l’extracte del BOP es troben també publicades al Tauló d’Anuncis de la web municipal de l’Ajuntament de Xàtiva.

«Continuem avant amb aquesta mesura, que va a suposar un canvi respecte a l’educació infantil de la nostra ciutat. Es tracta d’una ajuda important per a les famílies, que esdevé el preludi de la gratuïtat progressiva de l’educació dels més menuts, la qual arribarà en pocs anys», ha destacat l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.