Presentació de la nova temporada del club de basquet la Foguera

El diumenge dia 26 de febrer era un dia molt important per al nostre club, ja que era la nostra primera presentació dels equips, tot i tenir poc recorregut com a club vam decidir que era una bona manera de donar-nos a conèixer i a part anar construint un club sòlid i formal, per a que es veja reconegut per tothom. En menys d’un any hem aconseguit reunir a un total de 71 xiquets i xiquetes, cosa que sols ens indica que hem de seguir amb el que fem i que poc a poc el bàsquet a la nostra població millorarà.
Després de la presentació del 6 equips que a dia de hui tenim, es va passar a realitzar dos partits, un d’exhibició i l’altre de lliga. El partit d’exhibició corria a càrrec dels mes menuts de l’escola, els babies competiren contra ells amb una gran presencia de públic cosa que provocà que els nanos estigueren tant contents. A la fi d’aquest partit començà el partit dels més grans del club, el equip cadet TSI C.B. La Foguera Canals front als companys del Nou Bàsquet Xàtiva.
Molt contents de com va anar i dels resultats que s’estan vegent dia a dia. Aquest no serà el nostre únic esdeveniment així que estigueu atents a les nostres xarxes socials, tant facebook com instagram y twitter. 1,2,3…CANALS!!

loading ...

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.