Projecte de senyalització de la Casa Santonja de l’Olleria

Gràcies a la subvenció del departament de Turisme de la Diputació de València i de l’aportació de l’Ajuntament de l’Olleria, s’ha pogut finalitzar el projecte de senyalització del Centre d’Interpretació del Vidre de l’Olleria i de la resta d’estances de la Casa Santonja del municipi.

Concretament aquesta actuació ha tingut un cost total de 2112,70 euros, 1665 dels quals, han sigut aportats per la Diputació de València i la resta pel consistori municipal (447,70).

Els diferents panells informatius han estat dissenyats per Maria Albinyana, dissenyadora local, i ja estan col·locats a les diferents estances de la Casa Santonja – Palau dels Marau, des del passat mes de desembre.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.