Reiniciem Canals se suma a la nova plaforma Canals en Moviment
REINICIEM CANALS ES SUMA AL MOVIMENT
Reiniciem Canals vam arribar per donar-li la volta a tot. Volíem fer-ho tot d’una, amb la impaciència i les ganes de desbordar d’una formació jove, però no inconscient, una formació amb les idees clares, sòlides, amb experiència associativa, amb treball darrere, amb formació.
La nostra intenció era clara: volíem una plataforma progressista ampla per a les eleccions. Volíem crear una candidatura forta, amb opcions de govern, una candidatura que poguera fer sentir representada a molta gent, que superara les sigles amb la intenció d’anar a majories, de no deixar cap tros del poble de costat. Una plataforma per enriquir i potenciar el teixit associatiu i la vida al nostre poble. I així ho hem anat fent durant aquestos 4 anys.
Molts partits polítics en aquell moment es van sentir incómodes amb la nostra arribada. Ens van qüestionar que férem assemblees per prendre totes les nostres decisions, ens van qüestionar si anàvem a llevar l’espai polític als que ja estaven representats. La zona de confort els desapareixia, allò semblava un pastís disposat a ser repartit entre uns quants. Però el camí ens ha donat la raó.
Vam aconseguir 2 regidors en les nostres primeres eleccions. Això ens va satisfer, era un reconeixement al treball ben fet, però no era prou. No va ser prou, no vam poder governar. No ens van necessitar per governar. Volien fer-nos passar per on ells vulgueren; volien que callàrem, i vam parlar.
Encara quedava molt per fer. La idea de que calia una plataforma ampla, que buscara majories, quedava confirmada i ens indicava que la direcció a seguir -tot i que estava duguent més temps del que haguérem volgut- era la correcta.
Hui podem anunciar, amb satisfacció i il·lusió, que estem molt més a prop d’eixe objectiu, que estem tocant-lo amb la punteta dels dits.
Ha nascut Canals en Moviment, una plataforma més integradora, amb gent més diversa, gent que mai ha participat en res semblant, gent que està a associacions, gent que generosament ha abandonat les sigles i ha optat per sumar-se aquesta iniciativa; una plataforma ampla que no ha de retre comptes a cap partit d’àmbit superior, una iniciativa en què nosaltres decidim i nosaltres ens gestionem.
Hui Reiniciem Canals ha decidit sumar-se al moviment, a partir de hui som Canals en Moviment.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.