Resultats del CV CANALS del 14-15/12/13

IRCF 13-14 Real de Gandia-CV CANALS

Oscar Polop: Cap de setmana molt complicat per a la secció femenina del CV CANALS, on els tres equips en competició van perdre els seus enfrontaments, mentre que els xics del VAO-Ontinyent-CV CANALS van aconseguir una còmoda victòria davant el 6é classificat de la lliga malgrat les absències i la a priori dificultat del rival.

Però com és norma, començem pel inici.

El cadet femení anava fins Xàtiva per enfrontar-se contra el Xàtiva Voleibol A2.

Les nostres xiques probaven aquesta setmana una rotació nova i això provocà que es portaren els nervis de casa al partit.

Va estar un partit dominat, 0-3, per l’equip de Xàtiva Voleibol A2 en tots i cadascú dels sets disputats.

Al primer i segon set les jugadores van tindre bons moments però les de Xàtiva, primeres a la classificació , van estar acertadíssimes. Amb un parcial de 12-25 en ambdós sets, les canalines feren moltes errades en la recepció. Això comportà una mala col.locació i per tant uns atacs poc efectius. La feina de les receptores, i més en la nova rotació, es un factor importantíssim.

El tercer, amb un parcial de 10-25 fou semblant als dos anteriors, moltes errades de les nostres xiques que, evidentment, les contrincants van saber aprofitar.

Continuarem entrenant dur i preparant a conciència el nou joc de les nostres per a obtindre millors resultats…mentre…treball, treball i treball!

Pel que fa el juvenil femení, rebien un rival difícil com el CV SEDAVÍ i perdien 0-3, sense oposar molta resistència.

Les locals s´enfrontaven al tercer classificat, una victòria haguera col.locat a les canalines terceres, però en realitat no fou així. L’entrenador avisà les seues jugadores abans del partit, diguent-los que ixqueren al màxim nivell, ja que el C.V Sedaví es un equip que no té un atac fort però que defen molt per la gran mobilitat de les seues jugadores. Al 1r i 2on set la dinàmica fou la mateixa, les visitants puntaven a costa dels enormes errors de les locals, recepcions, col.locacions i atacs. El tercer set, l’entrenador donà eixida a una jugadora menys habitual, Mar i la cadet, Conxa. Ho feren molt be ja que es posaren amb un parcial de 7-1, però a final de set els nervis i errors de nou de les locals i les jugades de màxim nivell de les visitants deixaren el marcador amb un 0-3. Els parcials foren 15-25, 19-25 i 23-25.

Per a rematar la fatídica jornada femenina, el senior femení caigué en un infartant partit davant el Voleibol La Safor, 2-3, 25-20, 22-25, 25-18, 18-25 i 14-16. El primer set va ser dominat en joc i intensitat per les canalines, amb millors combinacions d´atac que feien complicades les defenses de les visitants. Els punts anaven caiguent del costat canalí amb més constància que al costat de les de La Safor donant un “còmode” 1-0. La defensa i recepció canalina superava la visitant i malgrat la millora al joc defensiu visitant, el 2on set seguia els mateixos pasos que el 1er fins que una sèrie d´errors en atac i contraatacs de les canalines, molt acertades en defensa, van donar un “inesperat” 1-1 al marcador. També es fallà al servici en aquest set.

Al 3er set tornà el joc més consistent en atac de les canalines i una bona defensa que provocava les boles fàcils de les visitants que no es veien capaçes d´alçar balons en condicions per als seus atacs. Un bon joc que deixà un 2-1 per a les locals.

Amb tot per decidir i una bona ventatja, les canalines es van agafar unes “vacances” al 4rt set, regalant-lo a les visitants sense apenes lluita, només a la fí de set amb un “arreó” d´orgull estèril.

Amb un 2-2 que no duia bones vibracions, començava el 5é set. Les canalines van jugar fantàsticament el set, concentrades, sense errades i molt actives en totes les facetes del joc fins el 14-11 que preveia una victòria local. A partir d´eixe moment, una desconexió TOTAL de 2 minuts, va deixar un parcial a favor de les visitants de 0-5 per emportar-se el partit davant la impotència i frustació local.

Amb estos disgustos, el senior masculí VAO-Ontinyent/CV CANALS va donar la felicitat a la jornada amb una victòria davant el CV TEULADA-MORAIRA per 3-0, 25-20, 25-15 i 25-22. Un partit sense molta història, dominat pels nostres claríssimament als dos primers sets amb una molt bona aportació per zona 4 de Cambra, el lliure David i de nou amb molta sobrietat i solvència dels veterans Joan i Óscar. Al set final, amb canvis al equip i minuts per als menys habituals, els visitants van apretar el marcador, però sense arrivar a fer perillar el resultat del mateix.

El proper cap de setmana, últim de competició abans de la parada nadalenca, els partits seran els següents :

– Dissabte 21-12-13, a les 09:00 a Xàtiva, cadet femení : CV XATIVA B – CV CANALS.

– Dissabte 21-12-13, a les 19:00 a IBI, senior masculí : CV IBI – VAO-Ontinyent/CV CANALS.

– Diumenge 22-12-13, a les 12:00 a Canals, senior femení : CV CANALS – REAL de GANDIA.