Resultats del CV CANALS del 16/17-11-2013

392951_145897845512345_727186610_n[1]

Oscar Polop: Pase a comentar els resultats i les impresions dels equips que han disputat competició lliguera aquest passat cap de setmana.

A pesar de comptar amb dues derrotes, cadet femení i senior masculí per només una victòria, juvenil femení, el joc dels equips va siguent cada setmana millor cosa que ens dona esperançes per a les jornades que ens queden per afrontar.

Entrant en matèria, el cadet femení rebia la visita del Xàtiva B, perdent per 0-3, 13-25, 22-25 i 21-25.
Al primer set, les jugadores locals eixiren amb els nervis que porten arrastrant des del principi de la temporada, cometent nombroses errades al servici i en defensa, deixant un parcial de poc esperançador de 13-25.

A la segona mànega, les canalines començaren amb molta energia i concentració posant-se per davant en el marcador amb una gran diferència. Però el Xàtiva B, amb un set al seu favor, amb la confiança que això dona, tornà de nou a la càrrega, apretant el marcador a la fí de set, on, de nou, els nervis feren cometre quatre errades en el atac del equip canalí propiciant un parcial  final de 22-25 per a les de Xàtiva.

A pesar de la trompada moral, al tercer set la dinàmica va ser la mateixa que el segon. Les de Xàtiva no aconseguien aventatges definitives gràcies al esfoç canalí, però amb una sèrie de bons servicis, demostraren que no anaven a deixar pedre el partit i posaren tota la seua energia al terreny de joc per tancar el parcial 21-25, i finiquitar el partit amb un 0-3, desfavorable per a l’equip canalí.

Millores al joc, però massa nervis i errors que es paguen molt cars. ÀNIM I A SEGUIR LLUITANT.

Eixe mateix dissabte, es disputava per la vesprada el partit senior masculí, VAO-Ontinyent/CV CANALS – CV AMARION ALMORADI, partit que es presumia dur i disputat. A la fí, la victòria viatjà cap a terres alacantines, 1-3, 20-25,14-25, 25-21 i 21-25.

Com hem comentat, el partit va ser intens, però la gran diferència entre ambdós equips van ser les lagunes que afecten als nostres, cosa que provoca parcials de 5 i 6 punts per als rivals i això és molt difícil recuperar-ho davant equips tant potents com son els que tenim al grup sud. El primer set començà amb una desfeta local, 2-9, cosa que provocà un esforç gran per part del nostres per acurtar distancies al marcador. Amb molts problemes en atac per zona 4 i un bloqueig visitant imponent, els locals van traure el cap, que està per a gastar-lo, i amb grans accions de finta i atacs col.locats sense massa potència, es van col.locar a 2 punts, però de nou una davallada al joc, firmà un final de set per oblidar.

El segon parcial va començar igual que el primer i tot anava pel mateix camí, amb la salvetat que els nostres jugadors no aparegueren en cap moment del set, regalant pràcticament la mànega.

Al temps entre sets, es va parlar de evitar eixos altibaixos tant espectaculars i la necessitat de jugar més consistent, alhora que es va fer referència a que els rivals podien refiar-se i deviem aprofitar les nostres oportunitats. Dit i fet, amb els veterans tirant del carro i una millora considerable en defensa, els locals van assolir uns puntets de ventaja que amb molt de patiment, anades i vingudes del marcador i esforç col.lectiu portà un set al nostre marcador i uns ànims més que merescuts.

Però, si una cosa hem de polir, son les davallades al joc que ens estan portant pel carrer de l´amargura. Una altra eixida nefasta de 4rt set, donà 4 punts als visitants, que tot siga dit, amb prou feina van aconseguir mantindre, donant pràcticament tot el joc ofensiu al seu millor jugador, que no el vam poder parar.

Derrota dolorossa, però finalment merescuda. Alçar el cap i avant, és el que ens queda.

Ja diumenge, es disputà el partit corresponent a la quarta jornada de la lliga federada juvenil femenina a les 10:00 del matí en Gandía.

L’equip canalí jugà davant un equip de les últimes posicions, el Gandía B, per tant l’entrenador Ignacio Pareja, abans del partit, enfatitzà a les seues jugadores eixir concentrades per a poder realizar literàlment “un entrenament seriòs a la pista”.

Els sets tingueren la mateixa situació de joc: bons servicis, bones recepcions, bons atacs i errors de les rivals. Les canalines s’endugueren el partit per 0-3 en una hora de joc i amb poc que destacar. Els parcials ho diuen tot,  foren: 11-25, 10-25 i 11-25.

Enhorabona xiques¡¡¡¡
Per al proper cap de setmana, tota la jornada es disputarà dissabte 23 de Novembre amb els següents partits :

– Dissabte a les 10:00 a Canals, cadet femení : CV CANALS – CV LA SAFOR.

– Dissabte a les 16:00 a Canals, juvenil femení : CV CANALS – CV XATIVA.

– Dissabte a les 18:00 a Canals, senior femení : CV CANALS – CV ESCUELA2-LA CANYADA (líder de grup).

– Dissabte a les 18:00 a Oriola, senior masculí : VAO-ONTINYENT/CV CANALS – CV ORIOLA.

Recalcar que aquest dissabte volem que tota gent del poble s’anime i vinga a recolçar a les juvenils locals que disputaran el derby de la Costera davant el C.V Xàtiva, partit a les 16:00 h de la vesprada i acte seguit el senior femení rebrà al líder del grup.