Resultats del CV CANALS del 19/20-10-2013

IMG-20131020-WA0001

Oscar Polop: Passat el cap de setmana, podem resumir els encontres disputats pels nostres representants al voleibol de la comunitat valenciana.

Amb l´equip juvenil femení en la jornada de descans i el cadet femení esperant amb inquietut l´estrena lliguera del proper cap de setmana, van disputar els seus partits el senior masculí VAO-Ontinyent-CV CANALS i el senior femení del CV CANALS.

Per ordre de joc, el dissabte es disputà la 2ona jornada de la A1 senior masculina enfrontant els nostres davant el IBI VOLEY. Va ser un partit relativament plàcid per al VAO-CANALS que s´emportà una còmoda victòria per 3-0, 25-17, 25-20 i 25-14. Mentre el 1er i 3er set, apenes tingueren història, degut a que la bona recepció dels locals provocava atacs incontestables per part visitant i les tretes dels nostres feien tremolar la recepció d´IBI, impedint la construcció d´atacs i forçant contraatacs novament demoledors, el 2on set, podriem dir que va ser el punt d´inflexió de l´encontre. Amb una còmoda ventaja pels motius abans esmentats, el VAO-CANALS va caure en una espiral d´errors i “somnolència” al seu joc que va provocar un punt d´avantatge per als visitants, 18-19, res esperançador. Però amb un canvi oportú, amb l´entrada del receptor Pau enlloc del oposat Marek, visiblement “tocat” d´un turmell, els jugadors locals van engantxar un parcial fulminant de 7-1 , amb l´ajuda de la resta del equip, obviament, per deixar l´encontre vist per a sentència.

Ja el diumenge pel matí, amb bon ambient a les graderies del pavelló canalí, el senior femení del CV CANALS, derrotava en un incomodíssim partit, un dels sempre corretjosos equips de Quart de Poblet, Voley Quart. El resultat , 25-12, 25-27, 26-24 i 25-23, 3-1. Després d´un1er set magnífic de les canalines, amb una defensa i recepció que van ratllar la perfecció, provocant continus atacs locals que les visitants apenes podien respondre, tot es va tornar en un joc gris, embolicat, dens i ple d´imprecisons i errades al joc canalí al llarg dels 3 restants sets del partit. A pesar de la bona eixida al 2on i 4rt set per part de les canalines, les visitants van establir una pauta de joc defensiu i ausent d´errors en atac, provocant un excés de recel i nerviossisme als atacs i tretes canalines per aconseguir punts ràpidament que només van fer que les visitants anaren refermant la seua posició a la pista i les nostres augmentaren el nombre d´errades alarmantment. A pesar d´açò, l´equip canalí va continuar amb una bona actitut defensiva que junt amb el bon moment atacant mostrat per la receptora Desa, van aguantar el partit i finalment ens va reportar una treballada i quasi agònica victòria a esta 1ª jornada de lliga. És curiós al nostre esport comentar açò, però podriem dir que es va guanyar el partit gràcies a la defensa de tot l´equip.

Amb els partits resumits, pasem a comentar els propers enfrontaments dels nostres participants :

– Dissabte 26-10-2013 a les 10:00 a Canals, cadet femení, CV CANALS-CV GANDIA “A”.
– Dissabte 26-10-2013 a les 19:00 a Alacant, senior masculí, UCAM GOLDCAR SANT JOAN d´ALACANT – VAO/ONTINYENT-CV CANALS.
– Diumenge 27-10-2013 a les 10:00 a Torrent, juvenil femení, CV TORRENT – CV CANALS.
–  Diumenge 27-10-2013 a les 12:00 a Dènia, senior femení, CV DENIA – CV CANALS.

Sort a tots i informarem de tot el que pase. GRÀCIES.

Fotos del partit senior femení i el senior masculí que va jugar front IBI.