Resultats del CV CANALS del 21/22 – 12 – 13

El passat cap de setmana vam tenir l´última jornada de lliga abans de la parada per les festes nadalenques. Així, mentre que el juvenil femení ja estava de “vacances”, el cadet femení, el senior femení i el senior masculí disputaven jornada competitiva.

Per parts :

El cadet femení tornava a desplaçar-se a Xàtiva, però aquesta vegada per jugar contra el Xàtiva B.

Al primer set, com ja va sent costum, les jugadores canalines eixiren nervioses i regalaren el set a les de Xàtiva B amb un parcial de 10-25.

Al segon i tercer set, les jugadores despertaren i deixaren els nervis fora. Tingueren moments molt bons i igualats, el joc començava a ser més vistos. Però les errades en el servici canalí amb moltes errades en recepció feren que perderen els dos sets 19-25 i 18-25 respectivament.

Tot açò més les nombroses fintes del Xàtiva B deixaren el resultat desfavorable de 0-3 per a les nostres xiques.

Malgrat el resultat, les xiques continuen treballant per millorar.

El senior masculí, VAO-Ontinyent/CV CANALS es desplaçava a Ibi per jugar un d´eixos partits “trampa”, davant un rival enfonsat a la taula, amb res a perdre, reforçat amb un jugador del Sant Joan i amb els nostres jugadors sense poder entrenar per problemes de malalties, lesions i de pista a Canals amb el pavelló tancat. Cal afegir el fred regnant a Ibi i les ganes que van posar a la pista els locals per vore un partit molt complicat, que els nostres van traure endavant amb més ofici i veterania que joc. Finalment 1-3, 22-25, 25-27, 33-31 i 19-25. Malgrat el bon joc dels locals, és de justícia dir que els visitants van fer el pitjor partit de la temporada. Després de 3 sets interminables, on el bon joc local s´unia als excessius errors visitants, donant un inesperat 1-2, vist el joc, per als nostres, un oportú canvi tàctic, fent tornar a la posició de central del veterà Óscar va fer que el joc visitant fora un poc més fluit i els locals no tingueren opcions de victòria. Al cap i a la fí, victòria de 3 punts i cap a casa.

Ja el diumenge, el senior femení del CV CANALS, rebia el Real de Gandia, un equip incòmode i amb una forma de jugar que pot posar en problemes a qualssevol. Amb estes premises, era important no donar aire a les visitants i pareixia que les locals amb una eixida “apagada” anaven a donar joc a les seues rivals. El set anava lent i dens, amb aventatges visitants que no donaven bones sensacions al partit. Amb vista d`açò, un temps mort oportú, per “entonar” i “enfurir” el joc de les canalines, provocà la reacció esperada i sense quasi problemes, van encarrilar el partit per 25-21 i fàcilment, 25-17 i 25-12 sense massa història.

Bon Nadal i feliç any nou des de el CV CANALS i continuarem informant.