Resultats del CV CANALS del 22/23-02-14

Nova jornada dels nostres representants a les lligues federades de voleibol de la nostra comunitat.

Aquest cap de setmana, on descansava per enèsima jornada el senior femení, s´han aconseguit dues victòries casolanes per part del juvenil femení i el senior masculí per una derrota del cadet femení en la seua visita a La Canyada.

La derrota del cadet femení va ser 3-0, 25-20, 25-14 i 25-9 davant el ESCUELA 2 de La Canyada de Paterna. Una derrota contundent que deixà molt molesta l´expedició canalina, en especial la seua entrenadora que no va trobar la forma de que les jugadores mostraren cap “interés” pel partit. Una vegada es va perdre el 1er set, va paréixer que les jugadores volien tornar cap a casa el més aviat possible. Falta d´actitut que les jugadores deuran millorar en propers compromissos.

VAO-CV CANALS - CV PICASSENT
VAO-CV CANALS – CV PICASSENT

El senior masculí, fora de la lluita per l´ascens, començà la lluita pel trofeu de la FVBCV en una lligueta on es trovarà amb el CV TEULADA, CV ORIOLA, CV PICASSENT, CV VALENCIA i CV PATERNA-LICEO. El 1er rival fou el CV PICASSENT a casa i s´aconseguí una solvent victòria 3-0, 25-23, 25-14 i 25-15.

El partit va començar malament per als nostres que amb 10-16, paraven el partit. Amb un canvi radical de joc i un doble canvi de jugadors, els locals capgiraren el set amb 5 minuts magnífics en bloqueig i defensa que van deixar sense resposta els visitants que es van vore 19-17 baix al marcador i ja no pogueren alçar el marcador al seu favor. Amb una bona xarrada tècnica i de motivació al canvi de set, els locals van eixir enxufadíssims i amb atacs incontestables per zona 4 d´Edu, el bloqueig del incombustible Óscar, la bona aportació del col.locador Isma, magnícis atacs del central Ximo i bones actuacions a la reraguarda de Punyet, en resum, joc d´equip, no donaren opcions als seus rivals. Estem segurs que en propers partits els actors seran altres i podrem nomenar tots els integrants del equip.

L´altra victòria ha estat la del juvenil femení que ha guanyat còmodament el CV GANDIA “B”, 3-0, 25-16, 25-21 i 25-14. En un partit molt plàcid,on no ha perillat el resultat en cap moment i on han pogut disputar minuts totes les jugadores del equip per preparar partits més complicats que es van a trovar en breu les nostres representants, sense moltes coses a destacar.

La propera jornada els enfrontaments seran :

– Dissabte, 01-03-14 a les 10:00 a Canals, cadet femení : CV CANALS – CV SAN BARTOLOME DE GODELLA.

– Dissabte, 01-03-14 a les 16:30 a Xàtiva, juvenil femení : CV XÀTIVA – CV CANALS.

– Dissabte, 01-03-14 a les 16:30 a Ontinyent, senior masculí : VAO-CV CANALS – CV TEULADA.

– Dissabte, 01-03-14 a les 19:00 a La Canyada, senior femení : ESCUELA 2 – CV CANALS.