Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Resultats del CV CANALS del 25-01-14

Amb una quantitat de jornades de descans inexplicable per que es puga disputar una lliga amb relativa normalitat, cosa que provoca que els equips no agafen ritme de competició, aquest cap de setmana es van disputar 3 partits amb 2 victòries molt sofrides i una derrota “esperada”.

Així, el cadet femení va guanyar al Voleibol La Safor, 1-3, el senior masculí perdia a Almoradí, 3-0 i el senior femení derrotava, en un partit maratonià, 2-3 al Quart de Poblet.

Per parts, el dissabte al matí, el cadet femení es desplaçava fins Gandia per jugar front el Voleibol La Safor.

Les nostres xiques començaren amb moltes ganes i es posaren al capdavant en el marcador ràpidament al primer set, guanyant 20-25, amb un joc molt vistós ja que les contrincants tambe entraren amb ganes, pero les nostres saberen com actuar en tot moment.

Al segon set, amb un parcial de 15-25, les canalines jugaren amb molta energia, amb defenses, colocacions i atacs molt contundents que feren estèrils els esforços locals.

Al tercer set, el partit començà a complicar-se un poc, ja que les xiques es relaxaren i l’equip de la Safor es posà al capdavant del set. Les canalines igualaren el set, però finalment, les de Gandia s’emportaren el set 25-23.

El quart set fou semblant al tercer, però les canalines no volien disputar un cinqué set i posaren tot a la pista. Fou un set ajustat, 22-25, però demostraren que amb ganes i il.lusió tot es pot  aconseguir.

Bloqueig per part de jugadores com Conxa o Paula Jordà foren molt positius per a les nostres. Al igual que els atacs de Jessica. Però cal fer menció a la jugadora Marta Gómez que va disputar un partit molt complet en tots els aspectes, tant en recepció com en atac. Molt bon partit xiques! A seguir treballant…partit a partit…punt a punt…! Enhorabona !

A les 18:00 hores, el senior masculí VAO/Ontinyent – CV CANALS visitava el Amarion Almoradí, partit clau per vore qui finalment ocupava la 3a plaça que dona dret a disputar la lliga d´ascens. Sense que siga una excusa, els locals tenen un equipaç, els nostres van arrivar molt mermats amb 3 baixes importants, 3 jugadors tocats per les lesions i amb molt poc de ritme a les cames i perderen “clarament” 3-0, 25-22, 25-13 i 27-25. A destacar que es plantà cara al 1er i 3er sets amb bones accions en bloqueig i defenses acertades que permetien contraatacs per puntuar i contrarrestar el joc combinatiu dels locals. Novament, els nostres jugadors van mostrar dues cares diferenciades, quan van deixar escapar un 1-11 d´eixida al 3er set per perdre-lo finalment. No queda altra que entrenar i preparar la 2ona fase de la lliga amb il.lusió i ganes de guanyar-la.

Finalment, a les 20:00 hores, el senior femení visitava el CV QUART, equip que sempre es creix davant les nostres representants i amb la clamorossa falta de ritme de les canalines, immerses en una infinitat de jornades de descans, quina lliga, van aplegar fins el 5é set per guanyar 2-3, 13-25, 26-24, 16-25, 25-19 i 9-15. Es pot fer un resum clar del partit. Quan les canalines ixen a la pista concentrades i juguen com saben, el partit haguera estat un 0-3, però tot el que hem esmentat abans, fa que els errors i la falta de concentració apareguen a escena i es compliquen sobremanera els partits. Així i tot, victòria i cap a casa. Enhorabona.

Aquest proper cap de setmana, els partits seran :

– JUVENIL i SENIOR femení, JORNADA DE DESCANS. INDIGNANT.

– Cadet femení, dissabte 01-02-14 a les 12:30 a Picassent : CV PICASSENT – CV CANALS.

– Senior masculí, dissabte 01-02-14 ales 16:30 a Ontinyent : VAO/Ontinyent-CV CANALS  –  CV ORIOLA.