Resultats del CV CANALS del 30-11-13 i 01-12-2013

Oscar Polop: Dolenta jornada dels equips femenins del CV CANALS. Tots 3 visitaven al CV GANDIA i van asolir derrotes als encontres.

Així el cadet femení era el més ben parat amb una derrota 3-1, mentre que el senior femení i el juvenil femení tornaven cap a Canals amb un clar 3-0 en contra.

El dissabte va ser el torn de les més joves del club. El cadet femení es desplaçava  per a jugar contra el CV Gandia.

Al primer set, les canalines van estar com els primers partits…ausents…deixant un parcial de 25-5 en la seua contra i la moral per terra. Però quatre correccions i un canvi d’actitut, feren que l’equip començara a jugar un poc millor al segon set.

El segon també el perderen però amb un parcial de 25-18, mostrant, que encara tenien ganes de lluitar. Bones recepcions de la jugadora Jessica, i uns bons bloqueigs de Conxa, feren que aquest set fora mes mogut.

Ja al tercer les canalines van eixir molt motivades, intentant començar de cero i donar-ho tot al terreny de joc. I així va ser, punts directes de servici, atacs i fintes que les de Gandia no podien tornar, mes bloqueigs i tretes de balons molt acertades  van deixar un resultat favorable per a les canalines de 17-25.

Amb el marcador 2-1 en contra de les canalines, continuaren amb el mateix joc, motivades i amb bons punts. Però clar, a les de Gandia es faltava sols un set per guanyar, i gràcies a una jugadora de Gandia amb un servici molt fort al fons de la pista, i a tots els seus punts directes, el partit es quedà favorable per al Gandia, amb un parcial de 25-11 i, per tant, amb un resultat de 3-1 desfavorable a les canalines.

A pesar de la derrota, les jugadores amb el seu canvi d’actitut (es nota a la pista)  i el joc mostrat, van ser del gust de la seua entrenadora.

Continuarem preparant-nos!

Ja el diumenge, va ser el torn de les juvenils i el senior que van còrrer amb la mateixa sort que les cadets.

L’equip juvenil s’enfrontava en Gandía al líder i imbatut Gandía A. Començem a vore pintzellades del bon joc i del treball realitzat en els entrenaments per l’entrenador i les seues jugadores al camp de joc contra equips complicats. La derrota per 3-0 no es gens significativa per aquest motiu. Als dos primers sets, les canalines donaren la cara a la pista i sempre amb bones recepcions, bons servicis i ajustats remats anaren per davant del marcador fins al punt 20, on per falta d’experiència d´algunes de les jugadores, fallaven els punts decisius i Gandía s’enduia els dos primers sets. El 3er i definitiu set, les jugadores baixaren el nivell de recepció i les locals guanyaren amb moltes facilitats. Els parcials foren: 25-18, 25-20 i 25-14, però l’entrenador eixí content perquè les jugadores els dos primers sets jugaren a un alt nivell i es veia que les jugadores estaven disfrutant a la pista.

Pel que fa les senior, van perdre 3-0, 25-23, 25-18 i 25-16. En un mal partit de les canalines sumat al excelent partit de les locals, podem trovar la causa d´una derrota justa. A pesar del mal joc, el primer set va estar prop de caure al costat canalí. Sempre a remolc de les rivals, amb un clar 19-15, les canalines van jugar uns bons 5 minuts per deixar un positiu 20-22 que finalment no va poder ser materialitzat amb la victòria al parcial. Açò va deixar un poc tocat el conjunt canalí, que no entrà mai al partit, nombrosses errades en servici, una recepció molt fluixa i poques defenses positives van dur l´equip a una impotència, reflexada al clar marcador final. Una derrota al cap i a la fí de la que segur les jugadores prompte pasaran fulla i mostraran a la pista el seu joc.

El proper cap de setmana, a pesar del pont festiu, tenim dos partits programats :

– Dissabte 07-12-13, a les 12:00 en Real de Gandia, cadet femení : REAL de GANDIA, C.F. – CV CANALS.

– Dissabte 07-12-13, a les 17:00 en Ontinyent, senior masculí : VAO/ONTINYENT-CV CANALS – CV ALTEA (líder imbatut).