Resultats dels 3 pilots canalins a la carrera d’Algenya

Juan Domingo Sanchez no va obtindre bons resultats al tindre molts problemes en el canvi i li saltaven les marxes fent-perdre molts segons, va entrar a meta el 8 de 29 pilots de 80 proseries.

Jose Navalon Munera va tindre problemes amb els desenvolupaments i es va classificar el 11, a la eixida de carrera es va posar el 9 i va anar remuntant fins a posar-se 5, però faltant poques voltes va tindre una pèrdua de potència del motor per la calor que feia i va acabar en 6 lloc de 29 de 80 proseries.

Juan Antonio Mompó va quedar 6 a supermotard malgrat els forts dolors d’esquena que tenia, eixia el 8 a la graella de eixida de 14 motos, quedant 6 malgrat alguns problemes d’electronica a la moto, quedant molt content a l’aconseguir fer una gran eixida posantse 5 a la eixida i quedant 6 a entrar a meta.

Algunes fotos que ens envien els pilots.