Torna el Torneig Contra el Racisme de La Costera

Després d’un any de descans, el Torneig de Futbet Contra el Racisme de la Costera tornarà a celebrar-se. El dia 28 de juliol, des de les 9 hores del matí, al poliesportiu municipal de Canals. Aquest torneig es va iniciar el 2015 a Xàtiva, organitzat pel col·lectiu Antifeixistes de La Costera, va continuar el 2016 a Canals, amb la col·laboració dels col·lectius canalins Reiniciem Canals i la Penya Barcelonista de La Costera, i aquest 2018 torna a Canals, sota l’organització de tres col·lectius, Reiniciem Canals, Street Warriors Fighting Club i la Biblioteca Social Ricardo Sanz.

Amb aquest torneig, els organitzadors pretenen visibilitzar la necessitat de lluitar contra la xacra del racisme i el feixisme, més si cap en aquests temps on alguns grups d’extrema dreta intenten treure el cap, de nou. L’esdeveniment servirà, a més, per fer una recollida solidària d’aliments no peribles per a refugiats de conflictes bèl·lics.

La inscripció dels equips pot fer-se a través del correu electrònic torneigantirracista@gmail.com, i el preu d’aquesta inscripció és, únicament, un mínim de 3 kg d’aliments no peribles. A més dels equips participants, qualsevol persona, participe o no, podrà acostar-se a gaudir del torneig i a fer qualsevol donació solidària d’aliments no peribles a partir de les 9 hores del dissabte 28 de juliol al poliesportiu municipal de Canals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.