Tres membres de la Policia Local de Canals són condecorats per l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències

El passat 9 de novembre, en el Real Monestir de Santa Maria del Puig, es va fer entrega de medalles i condecoracions a membres dels Cossos de la Policia Local de la Comunitat Valenciana.

En aquest acte, van ser condecorats tres membres de la Policia Local de Canals d’acord amb la resolució del Director de l’Agència de Seguretat i Resposta d’Emergències, a data de 24 d’abril de 2018.

L’Oficial D. Aritz Escobar Soriano va rebre la Creu al Mèrit Policial amb distintiu blau per la realització d’un servei d’extraordinària dificultat o importància en el que s’han evidenciat qualitats professionals o cíviques rellevants.

Al Inspector Cap de la Policia Local, D. Juan R. Sanz Rubio i l’Agent D. José Vicente Benetó Pardo, amb Felicitació Pública a Títol Individual, per un servei especialment meritori en el compliment de les seues funcions o a conseqüència d’aquestes, en l’àmbit de la seguretat ciutadana.

En l’acte van estar presents la Consellera de Justícia, Dª Gabriela Bravo Sanestanislao; el Delegat del Govern en la Comunitat Valenciana, D. Juan Carlos Fulgencio Tejedor; el Director General de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, D. José María Ángel Batalla; i els principals responsables de l’exèrcit, Policia Nacional i Guàrdia Civil en la Comunitat Valenciana.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.