Trofeu Fira 2016

Ja ha arribat el Trofeu fira, després de dues setmanes de festa, carreguem les nostres piles i tornem a gaudir del que més ens agrada, el Bàsquet. Us volem convidar a aquest primer esdeveniment d’aquest nou club, el pròxim diumenge dia 2 al pavelló municipal Ricardo Tormo de Canals que és dura a lloc durant tot el mati de 9.30 fins a les 14:00.

Si encara no ens conegueu, ens presentem, som el Club de Bàsquet La Foguera Canals, un nou club que naix de la unió de les dues antigues escoles de bàsquet existents al municipi que són el Fem Basquet Canals i el Basket Club Canals. Aquesta proposta aprovada pels dos clubs té una finalitat social i esportiva, el fet que hi hagueren dos clubs al poble perjudicava els resultats esportius d’ambdues escoles, impedia que un bon col•lectiu de jugadors de la mateixa edat s’enfrontés contra altres equips de la Comunitat Valenciana a un major nivell, ja que es trobaven en equips distints lluitant entre ells. Així que aquesta decisió s’ha pres per tal de millorar el bàsquet a la nostra població.

Actualment el club de bàsquet La Foguera compta amb 5 equips que competeixen a les seues respectives lligues. A la lliga de la federació valenciana tinguem 4 equips que són l’aleví, els dos infantils de primer i de segon any i el cadet. A la lliga de Tavernes tenim als més menuts l’equip benjamí que segur que sent el seu primer any de competició s’ho passaran en gran.

Com hem dit abans l’horari serà de 9.30 fins a les 14:00, 4 hores i mitja de bàsquet sense parar, tot un luxe per als amants d’aquest esport. Hi haurà dues pistes de joc que seran la 1 i la 3, la pista 1 serà la que esta sols entrar al pavelló i la pista 3 la del rocòdrom, baix tingueu l’horari de cada partit amb els rivals dels nostres equips, també està publicat a la nostra pàgina de Facebook, cliqueu m’agrada i us assabentareu de totes les novetats del club.

Recordar que per damunt de tot som una escola esportiva, per tant, el que volem és que els xiquets estiguen amb nosaltres. Per tant, animeu-vos a apuntar els xiquets a l’escola perquè vagen familiaritzar-se amb el bàsquet, qualsevol dubte pregunteu al pavelló i parleu en els entrenadors, poden provar sense compromisos. T’animes?

14409569_174257813017690_3732071215676595528_o

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.