VI Concurs de Selfies “Foguera 2018”.

Nova edició del Concurs de Selfies Canals “Foguera 2018”

L’ajuntament de Canals i els comerços locals Dr. Screen, Holamobi, Tintamòbil i Yoigo Canals organitzen el VI Concurs de Selfies, en aquest cas, amb la Foguera de Canals 2018 com a protagonista.

Per a participar tan sols es necessita un smartphone i tindre un perfil a Twitter i/o Facebook seguidor dels comptes oficials de l’Ajuntament de Canals. A la selfie han d’aparéixer almenys 2 persones en la Plaça Major o el Goleró, on es veja clarament la Foguera de Sant Antoni, les soques, el muntatge d’aquesta, la cremà o la torrà.

La persona interessada a participar en el concurs haurà d’enviar la selfie, junt amb el seu nom, cognoms, dni i telèfon de contacte per missatge privat a través de Twitter o Facebook, assenyalant que és per al VI Concurs de Selfies “Foguera 2018”. Una vegada l’haja revisat l’Ajuntament de Canals, aquest la publicarà al seu compte oficial en les xarxes socials. Per a quedar classificada a la fase final del concurs, la foto haurà de ser compartida des de la xarxa social de l’Ajuntament 25 vegades en Facebook o retuitejada 10 vegades en Twitter amb publicacions obertes.

El concurs estarà obert des del dijous 7 de desembre de 2017 fins al dilluns 22 de gener de 2018, ambdós inclosos. Els participants optaran a guanyar un telèfon mòbil Samsung Galaxy J5 2017, premi que es lliurarà durant la Fira Comercial de Canals de febrer. La data i hora s’anunciarà als perfils de l’Ajuntament de Canals i en l’emissora municipal de ràdio.

Per a obtenir la informació completa, llegir les BASES DEL CONCURS.

[democracy id=”current”]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.