Victòries per al BASKET CLUB CANALS al derbi local

El passat diumenge, al pavelló municipal es va produïr el doble derbi local en categoria aleví i infantil entre el nostre BASKET CLUB CANALS i el Fem bàsquet Canals que hi jugava com a local.

El  partit dels alevins va estar igualat al marcador fins la primera part, on l’aventatge del Basket Canals era de menys de 10 punts i el joc no era massa vistós. A la segona part i concretament el dos últims quarts, el nostre equip va desplegar un vendaval de bon joc, penetracions i tirs ben seleccionat que va fer que es distanciarem en el marcador final fins els 23 punts de diferència final. 34-57. Enhorabona als xiquets dels dos equips pel seu esforç i generositat.

El partit dels infantils va ser un poc més igualat, encara que les ventajes eren sempre pel Basket Canals, els local van inclús empatar el partit i posar-se dos punts per davant al equador de l’encontre. Ja a la segona part, els ràpids contraatacs del equip visitant van propiciar la victòria del nostre equip per 13 punts de diferència.

Enhorabona als pares dels dos equips  per animar constantment als xiquets i fer del bàsquet una festa, que és el que sempre deu ser.