Canals contra el Càncer, Xarrada al I.E.S. Sivera Font.

El 25 de Gener de 2.018, tres dels nostres membres han realitzat una Xarrada sobre el Càncer i la nostra Associació al I.E.S. Sivera Font de Canals.

Al Final de la notícia podràs trobar la presentació de Power Point en Imatges

El nostre Amfitrió Miquel Llofriu, ens ha rebut a la sala d´Audiovisuals, on ens esperaven dos grups d´alumnes, els quals s´han mostrat molt interessats i participatius.

Els nostres companys hi han començat explicant que és el Càncer i els principals desenvolupats, han mostrat estadístiques sobre les possibilitats de patir aquesta malaltia, taxes de recuperació i tractaments.

Un altre detall que han fet  constar és la importància de la prevenció, i que l´esport es un dels grans aliats.

A la xarrada, també hem oferit l´història dels nostres companys sobre la seua experiència, on han tractat de mostrar que l´actitud és un factor important per a una recuperació, i sobretot, que és possible recuperar-se i portar una vida completament normal.

A continuació, hem explicat que és Canals Contra el Càncer

  1. Com va nàixer la nostra Associació.
  2. Que fem per Recaptar Donacions i on es destinen.
  3. Col·laboracions com l´AECC VALENCIA per a fer campanyes preventives i xarrades.
  4. Suports d´altres associacions i clubs.
  5. Esdeveniments Socials i Culturals amb mitjos propis o de l´Ajuntament de Canals
    7. Etc…

Hem fet incapeu en empreses que col·laboren amb productes per a la Marxa, Obsequis per a la Rifa Solidària de Gal·la Musical, etc.

També hem parlat de altres Associacions i Clubs que ens ofereixen tot tipus d´ajudes, ens inclouen actes extra a un esdeveniment, etc. Fins al punt de donar-nos la recaptació d´un dels seus esdeveniments.

I encara que voldríem haver parlat de tots, no desponíem de tant de temps, posat que són molts els suports que ens brinden desde Canals fins a qualsevol altra població Valenciana.

I per a finalitzar… ens han fet entrega d´un donatiu de clauers i 60´62€, que agraïm de tot cor a aquests dos grups d´alumnes.Moltes gràcies també al Sivera Font per comptar amb nosaltres per a aquesta activitat i felicitem al claustre de professors per portar a terme campanyes de conscienciació i solidaritat com aquesta.

Juan Aguilar, Toñi García, Mari Huertas i Miquel LLofiu (D´Esquerra a Dreta)

Encara que la xarrada ha abordat més temes i explicat més detingudament alguns punts, vos deixem la presentació per a fer-vos una idea de com ha estat.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.