2000px-WhatsApp_logo.svg[1]

Benvingut a la nova llista de difusió de WhatsApp de coneixercanals.com.

Per oferir-te el servei correctament, necessitem que guardes el número de telèfon 652233295 en l’agenda de contactes i aviat començaràs a rebre les nostres alertes informatives al teu mòbil. Si tens qualsevol dubte sobre com funciona aquest servei, consulta aquesta notícia on t’expliquem els detalls: www.coneixercanals.com/canals/whatsapp

NOTA: Este canal és per rebre les alertes informatives de coneixercanals.com al teu mòbil. No contestem cap informació per aquesta via. Si vols contactar amb nosaltres, pots fer-ho de les diferents maneres que t’expliquem a l’enllaç anterior.


Els lectors interessats a rebre les notícies locals més importants en el seu telèfon mòbil poden inscriure al servei des de hui mateix de forma completament gratuïta.
Coneixercanals.com
estrena, d’aquesta manera, un nou canal de comunicació amb els seus lectors a través del popular servei de missatgeria WhatsApp, mitjançant el qual, s’enviarà als que s’adhereixen les notícies locals més importants del dia.

Amb aquest nou servei, coneixercanals.com vol fer un pas més en la relació amb els lectors i facilitar-los les notícies de forma immediata via WhatsApp, un servei àmpliament utilitzat i que proporciona una forma còmoda i fàcil de conèixer l’actualitat.

Des de hui mateix es poden inscriure gratuïtament al servei de WhatsApp guardant el nom de coneixercanals.com en els seus contactes -652 23 32 95- i enviant un missatge per WhatsApp que incloga nom i cognoms. Molt pronte rebrà un missatge de Benvinguda.

Les dades de les persones que s’inscriguen a aquest servei gratuït de Whatsapp estaran sempre a resguard baix la Llei de Protecció de Dades i podran donar-se de baixa d’aquest servei en qualsevol moment, utilitzant el mateix servei de missatgeria. Amb un simple missatge al número de telèfon 652 23 32 95 amb la paraula «baixa» es tramitarà la petició i deixarà de rebre les alertes informatives.

Aquest canal és per rebre noticies. No es contestará ni rebrà informació per aquesta via. Per contactar amb nosaltres pots fer-ho via correu electrònic (coneixercanals@coneixercanals.com), Facebook.