Xxposició “Memòria en Imatges” del canalí Carles Roca i l’alcudiana Ana Garrido

La Sala d’Exposicions Ca Don José inaugurà l’exposició “Memòria en Imatges” del canalí Carles Roca i l’alcudiana Ana Garrido

La Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura Ca Don José de Canals acull demà, a les 19,30 hores, la inauguració de l’exposició de pintura “Memòria en Imatges” de l’artista canalí, Carles Roca i l’artista alcudiana, Ana Garrido. Tots dos ells llicenciats en Belles Arts. La mostra, que romandrà exposada al públic fins al 2 de juny, fa referència, segons han explicat els dos joves pintors, a l’efecte del pas del temps que afecta les persones i objectes. Aquests fets deixen petjades i formen part de la memòria personal de cadascú, aquestes petjades es reflecteixen a les diferents escenes quotidianes, ja que ens influeixen en la manera de fer les diferents accions que construeixen el nostre dia a dia.

Altre aspecte de reflexió de l’Exposició “Memòria en imatges” és que també fa referència al pas del temps i a la memòria que aquest fet deixa. És el que reflectís els rostres, els rostres que ens mostren el camí individual que ha portat cada persona, com aquest camí els afecta a les seues mirades i expressions des del primer moment de formació de l’ésser humà fins als últims anys de vida. Aquests rostres ens mostren la memòria personal i individual de cadascú.

Comenta la noticia