“Canals Ocupació” ofereix fins al dimarts 31 de gener, sis tallers grupals com recolzament a la recerca de treball

“Canals Ocupació”, el servei posat en marxa per la regidoria de Promoció Econòmica que ofereix una atenció personalitzada a persones desocupades del municipi, enceta demà dimecres els seus tallers grupals. A les deu del matí, a les instal•lacions del Centre Jove, 14 persones rebran informació sobre les ferramentes per a la recerca d’ocupació. Els tallers s’allarguen a tot el que queda del mes de gener. Les places, limitades, estan obertes a la ciutadania i no només als usuaris que remet el propi SERVEF. Els interessat poden informar-se als telèfons 96 2204049 i 664 518 773.

Per al dijous 26 de gener, a les onze del matí, està previst un taller per a la recerca activa d’ocupació. Les cites posteriors tindran totes lloc a les deu del matí. El divendres serà el torn de conèixer les vies d’accés al treball, Internet Nivell I i el dilluns dia 30 es rematarà amb el Nivell II. Per al dimarts 31 de gener el taller s’aproparà a la informació sobre el mercat de treball i la formació. A més a les dotze del migdia hi haurà altre per informar-se de tots els recursos que s’ofereix des del Servef i GVAJobs.

Aquest servei, totalment gratuït, compta amb dues tècniques laborals contractades per l’Ajuntament durant sis mesos en horari de 9 a 14 hores i de 18 a 20 hores. Per al regidor de l’àrea, Ricardo Requena “Canals Ocupació proporciona informació però també formació amb ferramentes de treball tan importants com les que s’obtindran amb aquests tallers en grup que ja compten amb una alta demanda”.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.