12 HORES DE FRONTO TROFEU FIRA DE CANALS 2016

Dissabte passat 10 de setembre es va celebrar el trofeu de fira 2016 en el poliesportiu municipal de Canals frontó núm. 2, (antiga pista de pilota a mà).
Després d’un temps en què el club de pilota a mà Canals ha estat mes centrat en el trinquet jugant a Raspall, per a este campionat els components del club han tornat a jugar a frontó a mà. Pareixia que no fera tant de temps que no jugaven en les tres parets perquè el nivell d’enguany ha sigut molt alt, molt mes d’allò que s’ha esperat.
Aconseguint la victòria de 1r categoria la parella formada per Josep García “Carbo” i Josep Pérez en segon lloc Xavi Benet i Eladio Chorques i en tercera posició Ricardo Lluch i José Pérez.
I en 2a categoria va quedar vencedor David Martínez i Quique Ten segon classificat Edu Pérez i Pablo Bavera i en tercera posició Paco Vidal i Vicent Sancho.
Realitze l’entrega de trofeus l’Il·lustríssim senyor D. Eladio Chorques (pare).
Va ser una jornada molt divertida en la que els jugadors i membres del club van agrair la presència de familiars, amics i resta del públic que es va arrimar a disfrutar de l’esdeveniment.
GRÀCIES A TOTS

[robo-gallery id=”42689″]

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.