Pulsa «Intro» para saltar al contenido

21è MERCADET SOLIDARI

El Mercadet solidari d’enguany és el que fa vint-i-un i compta amb la col•laboració de l’IES Francesc Gil i el Col•legi Parroquial Sant Antoni Abat, ambdós de Canals.

El proper divendres 27 de març ens reunirem els alumnes de quart d’ESO i primer de Batxillerat de l’assignatura de Religió d’aquestos centres i estarem des de les 08:00h fins les 14:00h aproximadament, al carrer Mestre Serrano (junt a l’ONCE). Muntarem tres paradetes amb els articles recollits, els diferents donatius rebuts, i pastissos, empanades, coques… que faran en les nostres cases; tot això ho posarem a la venda amb l’objectiu de recaptar els màxims beneficis possibles per als DISCAPACITATS FÍSICS I PSÍQUICS DE CANALS (ACADEFI i ASCADIS), CÁRITAS-CANALS i L’ASSOCIACIÓ ESPANYOLA CONTRA EL CÀNCER-CANALS.

També els/les alumnes ens repartirem per tot Canals amb vidrioles folrades amb el logotip del mercadet demanant per als destinataris dels donatius.

El resultat del Mercadet Solidari és la suma de molt de treball no sols d’eixe dia sinó també de tot el previ i del posterior. Ja es pot participar perquè al comerços de Canals hem deixat una vidriola i un cartell anunciador. Tota ajuda és agraïda i de segur redunda en totes les cases perquè d’una manera o d’una altra a tots ens “toca” de prop alguna de les associacions beneficiàries.

ÚLTIMES RECAPTACIONS:
– 2014: 2600€

– 2013: 2324€
– 2012: 2300€
– 2011: 2501€

ELS ESPEREM EL PROPER DIVENDRES 27 DE MARÇ I MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER TOT.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.