Pulsa «Intro» para saltar al contenido

25 de Novembre al Francesc Gil

Al llarg d’aquesta setmana a l’IES Francesc Gil hem volgut reiterar el nostre compromís en l’educació en valors com la coeducació en la igualtat, la no violència, no discriminació… Però no és suficient que a l’escola utilitzem un llenguatge no sexista o que tractem els continguts de les matèries des de la coeducació. Cal anar-hi més enllà. Aconseguir la igualtat real entre xics i xiques, prevenir, detectar i tractar amb eficàcia els possibles casos de violència de gènere entre els adolescents del nostre institut, han de ser un dels objectius prioritaris de la nostra tasca educativa al llarg de tot el curs escolar.
Així s’ha preparat un mural que tenim penjat al corredor, per si de cas voleu vore’l, ple d’eslógans i frases que és important servisquen d’estímul a totes les persones que formem el Francesc Gil. A les aules de Batxillerat i Cicles s´ha projectat el curt “El orden de las cosas” i a altres cursos també han vist documentals sobre el tema.
La intenció al conmemorar el dia 25 de noviembre no és altra que promocionar la unió i concienciació de tota la Comunitat Educativa respecte d’aquesta xacra social. Hui al segon esplai ens hem reunit per a escoltar a Isabel en la lectura d’un manifest que no ha deixat a ningú indiferent. Seguirem treballant en la formació humana dels nostre alumnat.
Comissió IGUALTAT I CONVIVÈNCIA

[robo-gallery id=”47307″]

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.