Pulsa «Intro» para saltar al contenido

250 inscripcions per a la marxa Canals-Basílica

Un total de 250 persones s’han apuntat enguany a l’edició número 23 de la marxa Canals-Basílica que eixirà el dissabte 11 d’abril a les sis del matí des de la Plaça Pont del Riu de Canals i arriba a la Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats de València a les huit de la vesprada, amb un recorregut de 73 quilòmetres. Les inscripcions, al preu de 35 euros, es fan al bar Brasilia de Canals, on es pren nota de les dades i s’entrega una samarreta i uns calcetins a tots els participants, que tenen dret a estar coberts per una assegurança i a beneficiar-se dels punts d’avituallament repartits pel recorregut, així com l’esmorzar i el dinar.

L’equip logístic, composat per una vintena de persones, s’encarrega de que es segueixquen els temps de la marxa, de que els nou punts d’avituallament estiguin ben abastits de fruita i beguda i de que totes les persones que puguen patir algun incident estigues ateses degudament. El més importat és estar preparat i seguir el ritme, així que s’aconsella un entrenament constant al llarg de l’any per a no perdre el pas.

Per a entrenar-se, molts participants acudeixen a les marxes curtes que s’organitzen els diumenges des de Canals. AHí és on s’agafa el fons necessari per a poder arribar a València a peu.

El dissabte 11 d’abril tindrà lloc una marxa a la que hi ha que acudir entrenat, però on la meteorologia també té un paper fonamental.

Després de 73 quilòmetres de recorregut són molts els familiars que estaran esperant als esportistes de la marxa Canals-Basílica per a animar-los als últims metres d’una jornada on la devoció i l’esperit esportiu es mesclen en un cocktail perfecte.
Noticia i video de la tv Comarcal

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.