Pulsa «Intro» para saltar al contenido

2n setmana de l’escoleta d’estiu 2015

Bona vesprada i bon cap de setmana, família!
Ja hem arribat a l’equador de l’Escola d’Estiu 2015 i aprofitem l’ocasió per a contar-vos tot el que hem fet al llarg de la setmana. Ja vos informem que no ha sigut ben poc!
Hem viscut cinc dies replets de sorpreses, benvingudes, recomanacions, acomiadaments… Assenyalem les visites d’Abraham i Sara al pati del nostre col·legi, les quals ens han ajudat a conèixer coses molt interessants del llibre del Gènesi, com per exemple el camí cap a la Terra Promesa i la misteriosa i bonica descendència de Sara. A més, estes visites ens han empentat a realitzar tallers i activitats que han afavorit el nostre vincle amistós amb ells.
No és un fet baladí esmentar alguns del tallers realitzats, com ara un marcapàgines d’Abraham que inclou la frase “Heu de guardar la meua aliança” i que simbolitza el nostre compromís amb ell; un planetari amb què s’ha treballat la complexitat de l’univers; una estrella feta amb fang com a símbol de la inmensitat de la descendéncia d’Abraham, etc. És a dir, els xiquets i les xiquetes han fet tot un seguit de manualitats que, com podreu observar en les fotos que hem penjat a la web, ens han permés passar-nos-ho d’allò més bé i aprendre gaudint al màxim!
I… no penseu que la propera setmana serà menys interessant! De nou, hi ha preparades boniques i divertides sorpreses, així com tallers que de segur no decebran a ningú!
El proper divendres ja us informem de més coses! Gràcies!

Mes informació en la pagina web de la Parroquia: http://vl.parroquiacanals.com/2n-setmana-de-lescoleta-destiu-2015/

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.