Icono del sitio

3 alumnes del Col·legi Parroquial “Sant Antoni Abat” guardonats al Sambori

Un curs més (i ja en van uns quants) hem estat d’enhorabona en el Col·legi Parroquial “Sant Antoni Abat” ja que els nostres alumnes han sigut guardonats amb dos primers premis i un segon en el 18é Premi Sambori de literatura en valencià de la comarca de La Costera.

José María Sancho Grau, de 2n d’ESO obtingué el Primer premi en la categoria Primer Cicle d’ESO amb la seua obra Camí cap a una nova vida.

Anna Ibáñez Vidal, de 4t d’ESO, també obtingué el Primer premi, però en la categoria Segon Cicle d’ESO, amb la seua obra Rashid.

Blanca Perales Felipe, de 4t de Primària, obtingué el Segon premi en la categoria Segon Cicle de Primària amb la seua obra El joc.

El passat divendres 8 d’abril tingué lloc l’acte de lliurament dels Premi Sambori de literatura en valencià de la Costera a la població de Barxeta, que és el poble  que enguany acollirà la XXVI Trobada d’Escoles en Valencià de la Costera. 

 Com ja ve sent tradició, a eixe acte van acudir representants de l’Equip Directiu i professorat del Col·legi per tal d’acompanyar els nostres alumnes i els seus familiars en un moment tan bonic i important per a tots ells.

Des d’ací, volem felicitar de nou a Blanca, José María i Anna, una felicitació que fem extensiva també a les seues respectives famílies.

ENHORABONA!


Font: Parroquia Sant Antoni

Salir de la versión móvil