Warning: sprintf(): Too few arguments in /web/htdocs/www.coneixercanals.com/home/wp-content/themes/masonry-grid/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252
35 comerços participen al II Concurs d’Aparadors de Nadal de Canals

35 comerços participen al II Concurs d’Aparadors de Nadal de Canals

35 comerços participen al II Concurs d’Aparadors de Nadal de Canals que estaran exposats fins al 31 de desembre.

35 establiments canalins s’han adherit enguany al Concurs d’Aparadors de Nadal en aquesta segona edició posada en marxa per l’Ajuntament de Canals i Associem amb la col•laboració especial de l’IES Sivera Font. Els aparadors, ja exposats des del passat 9 de desembre i fins al dia 31, pertanyen a tot tipus de sectors, des de moda, també infantil, fins a electrodomèstics, passant per decoració, aparells electrònics, estètica, joieria, panaderia, sabateria, òptica, parafarmàcia o tèxtil per a la llar.

Els aparadors participants destaquen per la seua qualitat ja que enguany s’ha comptat amb l’ajuda dels alumnes del mòdul de tèxtil de l’IES Sivera Font que han treballant conjuntament amb el comerciant en el disseny, tenint en compte la filosofia i imatge de cada establiment. La professionalitat ha destacat en tot el procés on han hagut d’entrevistar-se amb el client, realitzar l’esbós o buscar els materials; un treball que continuarà en l’aula amb la redacció de la memòria.

De destacar és la utilització de materials reciclats al muntatge dels aparadors; el que és, precisament, un dels criteris a valorar pel jurat tal i com es detallava a les bases. La varietat, imaginació i originalitat també ha estat ací present ja que es poden trobar bicicletes que anaven a parar al desguàs, cartonatges, pintures d’esprai, paraigües antics, troncs i inclús pinyes arreplegades pels carrers. L’adornament amb articles de l’establiment o l’ús de motius nadalencs tradicionals també puntuarà per a l’atorgament dels premis; premis que coneixerem en pocs dies i que es fixen en 300 euros per als primer classificat; 200 per al segon i 100 euros al cas del tercer.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 2.007.516 Visitas