Pulsa «Intro» para saltar al contenido

41ª edició del Dia de la Bicicleta a Canals: una jornada de convivència i solidaritat

Canals, 9 d’octubre de 2023 – Aquest 9 d’octubre, Canals va ser testimoni d’una tradició que, any rere any, continua sumant adeptes i fomentant la convivència i la solidaritat entre els seus habitants. La 41ª edició del Dia de la Bicicleta va omplir els carrers del poble amb ciclistes de totes les edats i condicions, tots units per una causa benèfica.

La jornada va començar amb el punt de partida a la Plaça Pont del Riu, on els ciclistes es van congregar per a iniciar el recorregut. Aquesta no és una competició, sinó una volta no competitiva que recorre les principals vies de Canals, permetent als participants gaudir del paisatge urbà i compartir moments únics amb familiars i amics.

La solidaritat va ser un tret destacat d’aquest esdeveniment, ja que els beneficis recaptats pel sorteig de tres bicicletes i cascos, generosament oferts per l’Ajuntament de Canals, es van destinar a l’Associació ASCADIS, que treballa en favor de les persones amb discapacitat, van recaptar 1303€.

Durant la jornada, es van lliurar distincions especials com la persona de més edat participant i el grup de ciclistes més original. Aquests reconeixements busquen premiar la diversitat i l’esperit comunitari que caracteritzen aquesta celebració.

El Dia de la Bicicleta de Canals és una iniciativa organitzada pel Club Ciclista El Piñón de Canals que, any rere any, promou l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport saludable i sostenible, mentre fomenta la solidaritat i la convivència entre els veïns de la localitat. Aquest esdeveniment demostra que l’esport pot ser una eina poderosa per unir a la comunitat i contribuir a causes socials.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.