Pulsa «Intro» para saltar al contenido

El Canals B remunta dos gols en contra a Fenollet.

Jornada 5. UD Fenollet 2-4 UD Canals B

En el partit disputat al Camp del Poliesportiu Municipal de Fenollet , el Canals B es va imposar al conjunt local per 2-4 després d’una remuntada de 2 gols en contra abans del descans .

En els primers compassos del partit el domini era del Fenollet que es va adelantar en el minut 18 amb gol de Miguel Angel de penal i 2 minuts mes tard en el minut 20 Escriba marcava el segon , però el Canals B en 4 minuts va fer decaure als locals, aon al minut 24 per mediació de Paulino marcava el primer gol pels visitants. Aquest gol va animar al Canals B que al minut 40 aconseguia empatar el partit amb un gol de Rafa, amb aquest resultat és amb el qual s’ha arribat al descans.

La segona part va començar amb un Canals B dominant el partit, davant un Fenollet que es va veure desbordat en totes les seves línies per un Canals B molt segur i que en el minut 60 per mediació de Barsella posava ventaja en el marcador . El conjunt visitant no es conforma amb el marcador i va seguir pressionant aconseguint al minut 75 el quart per part de Rayo, els locals en els últims minuts intentant reaccionar però no es va moure el marcador i el encontre  va acabar amb victòria visitant. Els de Jordi Jane després de la victòria es col · loquen amb aquest triomf en la cinquena posició amb  12 punts y la proxima jornada el Canals B rebrà al Quatre Camins a l’UD Genoves , mentre que els d’Angel Serrano són penultims amb 3 punts i visitaran Cocentaina la proxima semana.

Fitxa Técnica:
UD Fenollet: Luismi, Soler, Escriba, Valera (Tolda 75′), Saez, Lluch, Miguel Angel, Figueroa (Edgar 55′), Selles (Romero 70′), Antonio y Sanchez.
UD Canals B: Kevin, Kike (Josep 40′), Jesus, Mora, Rayo, Emilio (Perucho 75′), Lillo, Rafa, Paulino, Baselga (Efren 60′) y Barsella (Javi 70′).
Gols: 1-0 Miguel Angel (18′), 2-0 Escriba (20′), 2-1 Paulino (24′), 2-2 Rafa (40′), 2-3 Barsella (60′), 2-4 Rayo (75′).
Árbitre: Rubio Segui va amonestar pels locals a Saez i Selles i pels visitants Rayo, Lillo, Rafa i Josep.