Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Torna la Fira Comercial a Canals en animació per a tots els públics

El pròxim dissabte, 2 d’abril, tindrà lloc, en l’Avinguda Vicent Ferri de Canals, la Fira Comercial d’enguany baix el lema “Fem Comerç, Fem Canals”.

Es tracta d’una iniciativa impulsada per la Concejalia de Promoció Socioeconòmica en la colaboració de ASSOCIEM (Associació d’Empresaris i Comerciants de Canals).

A partir de les 9.00 hores del matí i fins a les 20.00 hores de la vesprada, es donaran cita els aproximadament 40 comerços de la localitat que han participat.

Els veïns podran conéixer les millors ofertes en joyeria, sabateria, tenda de roba de dòna, home, chiquet o deportiva, roba per a la llar, llibres, informàtica, regals i complements, immobiliària o electrodomèstics, entre uns atres. Tot això en uns preus immillorables i en atenció personalisada. Ademés, les primeres compres obtindran un regal d’esta fira.

També hi haurà diversió per als més menuts de la casa en castells inflables, minigolf, tallers i jocs de reciclage i, com a clausura, podran gojar del mac Barfi que els delectará en l’espectàcul Show. També es contarà en la presència d’un “speaker” que amenisarà tota la jornada. Per la seua banda, l’Emissora Municipal “Canals radio” oferirà un programa especial d’11 a 12 hores des de la mateixa fira.

Les diferents associacions de Canals també tindran la seua cabuda en esta jornada. Aixina, el grup de danses tradicionals Canyamars, el grup de dansa i circ Fantasy i el gimnasi Do-Chang realisaran diverses actuacions a lo llarc del dia. Per la seua banda, l’Associació d’Ames de casa, Tyrius, també farà una exhibició de bojes.

En este event es pretén crear un espai propici, a on els empresaris puguen interactuar en el mercat i promocionar els seus bens i/o servicis. No només té com a objecte la venda de productes, sino construir relacions en els clients i efectuar nous contactes comercials, tot conjugat en un ambient lúdic i atractiu oferit a veïns de Canals i comarca.

La regidora Hilzonde Badia explicava que «esta fira comercial és molt important per a Canals perque oferix la gran varietat de comerços que tenim en el poble i és una bona manera de donar a conéixer-los tant als veïns i veïnes com a la gent que ve de fòra».

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.